Dagcursus

In een halve dag leren hoe een optimaal werken projectteam functioneert en waar en wanneer bijsturing noodzakelijk is. Daarnaast leer je hoe het einddoel wordt bereikt in een zo kort mogelijke doorlooptijd. Het bijsturen op hoofdniveau en de bijzaken als bijzaken laten is een onderdeel van de cursus.

Na aanvraag bespreken wij eerst door wat jullie nodig hebben en waar de vraagstukken liggen. De cursus is afgestemd op jullie behoefte en wordt als maatwerk geleverd.

Projectbasis

Hiermee ontvangt u wekelijkse begeleiding van het projectteam en wordt vooraf de doelstelling(en) bepaald. Wilt u meer focus aanbrengen in het team of zijn er geschillen die opgelost moeten worden? Dit soort vraagstukken worden direct aangepakt en in een, voor opgestelde, planning uitgevoerd.

Fix it! light

Dit betreft een begeleiding van een projectteam voor minimaal een maand waarbij de vraagstukken vooraf worden vastgesteld. Samen bepalen we waar het projectteam momenteel staat en wat de gewenste situatie is. Hiervoor stellen wij een plan op die vervolgens wordt uitgevoerd.

Fix it!

Een uitgebreidere versie van Fix it! light waarbij alle aspecten in een kwartaal aan bod komen.

Build it!

Voor startende projectteams die een half jaar begeleid worden naar een optimaal functionerend team. Hiermee wordt de doelstelling helder verwoord, het projectteam samengesteld met de juiste personen en gedurende zes maanden begeleid.

Prevent it!

Heeft u een idee en komt u maar niet tot uitvoering? Dan is Prevent it! precies wat u zoekt. Wij zetten uw idee om naar werkplan die vervolgens ten uitvoer wordt gebracht. Gedurende een jaar adviseren en begeleiden wij uw plan naar realisatie.

Wenst u meer informatie over bovengenoemde diensten, vul dan het onderstaand formulier in.

1 + 3 =

Snelheid

Kosten besparend

Doelgericht

Teambindend

Tijdwinst

Duurzame relaties

Schipbeekstraat 214

3313 AT Dordrecht

T - 06 42 93 61 77

E - info@natuurbouwers.nl